Menu Luk

Ann Sophie Rønne Andersen fløjte og Maren Marie Tange klaver
Spiller i “Huset” i Støvring søndag d. 6. november kl. 16.00  2022

Pianist Maren Marie Tange
Maren Marie Tange
Fløjtenist Ann Sophie Rønne Andersen
Ann Sophie Rønne Andersen

Maren Marie Tange er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og debuterede i efteråret 2003 fra solistklassens specialklasse for kammermusik og akkompagnement, med koncerter i Musikhuset i Århus og København. Siden sin diplomeksamen i 1999 har hun været tilknyttet DJM som akkompagnatør og repititør.

Hun har studeret hos flere internationalt anerkendte lærere, bl.a. Roger Vignoles, Rudolf Jansen, H. Deutsch, Anne Sofie von Otter og Bengt Forsberg. Hun optræder i adskillige musikalske sammenhænge med sangere og instrumentalister og har gennem de seneste år haft en omfattende koncertvirksomhed i Danmark som kammermusiker og akkompagnatør, derudover har hun også optrådt i Frankrig, England, Tyskland, Sverige og Finland.

Ann Sophie Rønne Andersen begyndte at spille fløjte efter at have set en opførelse af Peter og Ulven med musikere fra Aalborg Symfoniorkester. Den fine fløjtesolo i stykket blev startskuddet til en årelang drøm om at få lov til at spille på fløjte. Det lykkedes, og efter et Talentforløb på Skørping musikskole begyndte hun på MGK i Aalborg samtidig tog hun studentereksamen fra Aalborghus Gymnasium. Efterfølgende begyndte hun sin uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos Lena Kildahl og Thomas Jensen. Da hun havde færdiggjort sin bachelor, studerede hun et år i Barcelona på Conservatori Superiour del Liceu, hvorefter hun vendte tilbage og tog sin kandidatuddannelse i Århus. I 2012 vandt hun en solistkonkurrence på Det Jyske Musikkonservatorium og var efterfølgende solist i Carl Nielsens koncert for fløjte og orkester med Aalborg Symfoniorkester.

Ann Sophie arbejder som freelancer i de danske landsdelsorkestre, til kammerkoncerter og underviser i forskellige sammenhænge. I 2015 blev hun optaget i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og debuterede i Symfonisk Sal i Musikhuset i Århus i 2017. I løbet af sit studie i solistklassen, har hun løbende studeret i New York hos Robert Langevin, professor på Julliard og Manhattan School of Music og solofløjtenist i New York Philharmonic.
Ann Sophie bor i Århus, hvor hun har to piger på 3 og 4 år og lillebror sammen med Kristoffer. Hun nyder at strikke og har et passioneret men kontrolleret forhold til kaffe.

Program
Gabriel Fauré (1845-1924):  Fantasie op. 79
Andantino
Allegro

W. A. Mozart (1756-91):   Andante KV 315

 Carl Nielsen (1865-1931):   Koncert for fløjte og orkester FS 119

Carl Nielsen (1865-1931):   To fantasistykker op. 2
Romanze
Humoresque

PAUSE

 A. Mozart (1756-91):   Koncert for fløjte og orkester KV 313

Carl Nielsen (1865-1931): Tågen letter op. 41

 Francis Poulenc (1899-1963): Sonate pour Flûte et Piano
Allegretto malincolico
Cantilena