Menu Luk

Carl Nielsen Kvintetten  –  26.  februar 2017

Vi er fem glade drenge, der elsker at spille musik og, ikke mindst, at spille med hinanden. Vi har alle det til fælles, at vores musikalske grobund blev lagt i Tivoli-Garden, hvor vi har marcheret haven tynd. Nu, flere år senere, besidder vi stillinger rundt omkring i de danske symfoniorkestre, men meget af vores sparsomme fritid bliver brugt på at spille sammen.

Det har givet os en masse fede koncertoplevelser rundt omkring på de danske musikfestivaller samt i musikforeningerne, og i 2015 vandt vi 1. pris ved Carl Nielsen International Chamber Music Competition (samt pris for bedste fortolkning af Carl Nielsens musik). Udover det vandt vi i 2014 2. pris i P2’s Kammermusikkonkurrence.

Da vi er fem drenge med krudt i r…., spiller vi altid med masser af energi, og det er ofte det, publikum roser os for. Vi håber meget på at se dig til en af vores koncerter, hvor vi kan dele oplevelserne med dig.

Kvintetten består af:                       
Kenny Aaberg Larsen fløjte,
Christian Vinther horn,
Daniel Bogorad obo,
Magnus Koch Jensen fagot
Nicolai Eghorst klarinet

Program :
Nielsen, Carl (1865-1931): Maskarade: Overture, arr. David MAP Palmquist
Nielsen, Carl: 6 sange, arr. Phillip Faber
– I. Sænk kun dit hoved, du blomst
– II. Jens vejmand
– III. Solen er så rød, mor
– IV. Som en rejselysten flåde
– V. Tit er jeg glad
– VI. Den danske sang
Jersild, Jørgen (1913-2004): Serenade “At spille i skoven” (1947)
– I. Giocoso – Tempo Agitato
– II. Andantino Pastorale
– III. Vivo
– pause –
Sjostakovitj, Dmitrij (1906-1975): Festive Overture, Op. 96, arr. Kenny Aaberg LarsenStravinskij, Igor (1882-1971): Ildfuglen, Suite, arr. Kenny Aaberg Larsen