Menu Luk

Don og Diva i Huset i Støvring   –   Søndag d 25 oktober 2020
Om koncerten:
Eftermiddagen byder på et festfyrværkeri af nogle af de mest kendte arier, sange og duetter fra opera-, operette-, og musicalverdenen leveret med humor og et dynamisk og medrivende samspil mellem de to sangere, pianisten og publikum.
Musikken introduceres undervejs af de to sangere, så alle kan være med – uanset om man er operafan eller man måske aldrig tidligere har hørt opera eller musical ”live”. Tidligere koncertgængere udtaler: “En blanding af alvor, humor og tre menneskers store talent, gjorde aftenen til en magisk aften og en stor succes. Ikke alene smuk klassisk sang, men også skuespil på højt plan, gav publikum en oplevelse af at være i teateret.”

Thomas Rewes (baryton), Kirsten Stokholm (sopran) og Christina Beltoft (klaver) er alle uddannede fra musikkonservatoriet i Aalborg og har givet adskillige koncerter i det nordjyske i forskellige konstellationer.
Om ensemblet:
Kirsten Stokholm er uddannet klassisk sanger fra konservatoriet i 2002. 
Kirsten har gennem årene sunget opera, operette, musical og givet adskillige solokoncerter i kirker og musikforeninger. Med sin forførende stemme og som den flirtende diva hun er, bliver hun ganske uimodståelig for enhver ”Don Juan”.
Thomas Rewes er en erfaren sanger, uddannet og bosiddende i Nordjylland. 
Han er uddannet klassisk sanger fra konservatoriet i 2010 og har siden sunget opera, operette og utallige koncerter i hele Danmark.
Hans lyse baryton har bragt ham langt i det klassiske repertoire, og som Don er det oplagt både at kunne klinge i dybden og i de forførende tenor-arier.
Christina Beltoft blev uddannet som organist fra musikkonservatoriet i 2005. Siden da har hun arbejdet som organist, og derudover ofte virket som solist og akkompagnatør i forskellige koncertsammenhænge.
For ”Don og Diva” er hun den faste klippe, og musikken hviler trygt i hendes hurtige fingre. 
Hun forstår med mildhed, humor og et fast greb i tangenterne, at holde styr på de flagrende og til tider ustyrlige sangere.