Menu Luk

Trio Sono med  solo oboist Kristine Vestergaard  –  30. april 2017

Trio Sono  mødte hinanden i DR symfoniorkestret og besluttede efter en uformel kammerkoncert i 2010 at fortsætte samarbejdet i en ny strygetrio.
Efter en række koncerter med værker af Beethoven, Schumann og Mahler begyndte de et samarbejde med arrangøren og komponisten Jesper Jørgensen der har arrangeret Bachs Goldberg variationer for strygetrio. Dette førte blandt andet til en cd- udgivelse for pladeselskabet Helikon i 2014.
Trio Sono optræder rundt i hele landet og har blandt andet givet koncerter ved Selsø Slots sommerkoncerter, ved Søbygaard sommerkoncerter på Ærø, ved Schubertiaden i Roskilde, på Læsø, Vor Frue Kirke i Århus, Gjorslev Gods og Jomfruens Egede.
Trio Sono har sammen studeret hos professor Siegfried Führlinger i Wien, en guldgrube af viden om klassisk repertoire, sammenspil og musikalitet.
Sono betyder på italiensk “jeg er” eller “at være” da målet for Trio Sono er absolut nærvær i musikken.
Den kommende sæson byder på koncerter med både obo og klaverkvartet, trioer af Mozart, Beethoven, Dohnanyi og Kodaly.
Julie Meile violin Uddannet i København hos Milan Vitek. Videre studier i London hos György Pauck og i Sankt Petersborg hos Mihail Estrin. Siden 1989 ansat i DR symfoniorkestret.
Astrid Christensen bratsch Uddannet i København på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Josef Kodousek. Studerede videre på Hochschule für Musik i Wien hos Professor Sigfried Führlinger. I 1991 ansat i DR symfoniorkestret.
Karin Dalsgaard cello Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen i 2006. Videre studier hos professor Hans Jørgen Jensen på Northwestern University School of Music i Chicago, USA. Certificate in Music performance, også i 2006. Karin er efterspurgt freelance-cellist i København, spiller siden 2007 bl.a. i DR-symfoniorkestret.

Kristine Vestergaard obo

Uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med sideløbende studier i Paris. Hun debuterede fra solistklassen i 2009 og har siden 2008 været ansat som alternerende solooboist i DR SymfoniOrkestret.Kristine spiller ved denne lejlighed sammen med Trio Sono

Program (Rækkefølgen kan blive ændret):

Johann Seb. Bach: Uddrag af Goldbergvariationerne

W A.Mozart: Kvartet for obo og strygetrio, F-dur, KV 370 (Med oboist Kristine Vestergaard)